تحقیقات جدید نشان می دهد که اتخاذ یک رژیم غذایی سرشار از حبوبات، آجیل، و غلات کامل و مقادیر کم گوشت قرمز و فرآوری شده همراه به رژیم روزه داری می تواند طول عمر را افزایش دهد.
کد خبر: ۱۰۴۳۶۰۰
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۳ 09 May 2022

 

 

به گزارش تابناک خراسان شمالی، به نقل از هلث لاین، رژیم غذایی غربی، که سرشار از پروتئین حیوانی، غذاهای فرآوری شده و قندهای تصفیه شده است، اغلب منجر به بیماری‌های مزمن از جمله بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ می‌شود.

 

طبق جدیدترین مطالعه، اتخاذ الگوی تغذیه سالم در اوایل زندگی می‌تواند تا یک دهه به میانگین طول عمر اضافه کند، اما افراد در هر سنی می‌توانند از این تغییرات بهره مند شوند.

 

چند تغییر ساده در رژیم غذایی و کمی روزه داری متناوب ممکن است کلید زندگی طولانی‌تر باشد.

 

تغییر از یک رژیم غذایی معمولی غربی حاوی پروتئین حیوانی، غذاهای فرآوری شده و قندهای تصفیه شده به یک رژیم غذایی بهینه حاوی حبوبات، آجیل، و غلات کامل و مصرف کم گوشت قرمز و فرآوری شده، همراه با رژیم فستینگ دوره‌ای (روزه داری)، می‌تواند طول عمر را افزایش دهد. رژیم فستینگ نوعی روزه داری با محدودیت زمانی است که عبارتست از مصرف مواد غذایی در مدت ۸ ساعت و پرهیز از مصرف غذا یا همان روزه داری در ۱۶ ساعت باقیمانده روز.

 

یک متاآنالیز جدید از تحقیقات رژیم غذایی نشان می‌دهد که اگر این شرایط در ۲۰ سالگی شروع شود، بیش از یک دهه به طول عمر می‌افزاید.

 

دکتر «والتر لونگو»، محقق ارشد از دانشگاه کالیفرنیا، می‌گوید: «ما ارتباط بین مواد مغذی، رژیم فستینگ، ژن‌ها و طول عمر را در گونه‌های کوتاه‌مدت بررسی کردیم. با اتخاذ رویکردی مبتنی بر بیش از یک قرن تحقیق، می‌توانیم شروع به تعریف یک رژیم غذایی برای افزایش طول عمر کنیم که پایه‌ای محکم برای توصیه‌های تغذیه‌ای و تحقیقات آینده است.»

 

به گفته محققان، هیچ وقت برای شروع دیر نیست. حتی تغییر رژیم غذایی در سبک غربی در سن ۶۰ سالگی میانگین طول عمر را بیش از هشت سال افزایش داد.

 

یک نکته مهم این بود که بهتر است تمام وعده‌های غذایی روز را به یک دوره ۱۱ یا ۱۲ ساعته محدود کرد بنابراین از مصرف میان وعده‌های نیمه شب جلوگیری می‌شود.

 

علاوه بر این، رژیم فستینگ دوره‌ای یا پیروی از یک رژیم غذایی شبیه روزه که در آن هر سه یا چهار ماه یک بار کالری دریافتی طبیعی به شدت کاهش می‌یابد، ممکن است باعث بهبود طول عمر شود./مهر

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار