محمدعلی شریکیان :
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اعلام تولید 59 تُن قارچ خوراکی از ابتدای امسال گفت: سه واحد تولید قارچ صنعتی و35 واحد خانگی در استان فعال است که در آنها سالانه 100 تُن قارچ خوراکی تولید می‌ شود.
کد خبر: ۳۳۲۱۰۶
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۲ 21 November 2016
محمدعلی شریکیان در گفت و گو با خبرنگار تابناک خراسان شمالی با اشاره به حمایت از متقاضیان تولید قارچ، افزود: اکنون دو واحد با ظرفیت تولید سالانه 200 تُن در شیروان و اسفراین با 90 درصد پیشرفت  در حال احداث است که با بهره‌برداری از این دو واحد ظرفیت تولید قارچ خوراکی خراسان شمالی به 500 تُن در سال افزایش می یابد. وی گفت: براساس طرح احداث واحد تولید قارچ، به متقاضی تسهیلات 12 و نیم درصد با بازپرداخت 7 و نیم سال اعطا می شود. سرانه مصرف قارچ در خراسان شمالی یک کیلو و 200 گرم است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار