با انجام طرح پژوهشی دانشگاه آزاد بجنورد؛
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد از افزایش ماندگاری آبنبات (شکر پنیر) در استان خبر داد.
کد خبر: ۳۳۸۱۸۳
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۰ 04 December 2016
محمد ضمیریان  در گفت و گو با خبرنگار تابناک خراسان شمالی اظهارکرد: طی طرح پژوهشی که این دانشگاه برای شرکت شهرک‌های صنعتی انجام می‌دهد ماندگاری آبنبات در فضای باز افزایش می یابد.
وی ادامه داد: در قالب این طرح ماندگاری آبنبات از یک هفته به بالای 25 روز ارتقاء می‌یابد که به لحاظ تغییرات پزشکی مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
ضمیریان افزود: هم اکنون این طرح در حال پیگیری به منظور اجراء، عرضه و تجاری سازی است که علاقمندان این حوزه مایل به راه اندازی کارگاهی در شهرک صنعتی به منظور تولید آبنباتی با این ویژگی هستند.
وی خاطرنشان کرد: راه اندازی گلخانه هیدروپونیک یک هکتاری در مزرعه این دانشگاه نیز در دستور کار قرار دارد و هم اکنون در حال ارائه طرح توجیه اقتصادی آن هستیم.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار