در کارگروه سلامت و امنیت غذایی عنوان شد:
بهره گیری از پساب تصفیه فاضلاب برای برخی از مصارف کشاورزی یک دغدغه فراگیر شده است.
کد خبر: ۴۷۵۹۲۶
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۶ 10 August 2017
بهره گیری از پساب تصفیه فاضلاب برای برخی از مصارف کشاورزی یک دغدغه فراگیر شده است.دکتر «نیک روش» رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اسفراین در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی اسفراین گفت: کشت های صورت گرفته در این نقاط باید مدیریت شود و برای نظارت بر این مهم کارگروه مشترکی از جهاد کشاورزی و علوم پزشکی تشکیل شده است. «نوروزی» فرماندار اسفراین هم با اشاره به این که سلامت و امنیت غذایی  امری مهم است و به یک دستگاه اجرایی ختم نمی شود، افزود: در مسئله تامین سلامت و امنیت غذایی باید مقصدهای روستایی هم زیر ذره بین این کارگروه قرار گیرند. شهردار اسفراین هم با تاکید بر این که باید برای رفع دغدغه سلامت از چرخه مصرف گوشت به دنبال احداث کشتارگاه صنعتی بود گفت: در مورد تخلیه نخاله های ساختمانی در اراضی رها شده گاهی خود دستگاه های اجرایی هم مقصر هستند ولی شهرداری برای این کار نقاطی را مشخص کرده است. «نوری» ابراز کرد: نزدیک به 10 درصد مساحت شهری یعنی 143 هکتار بافت فرسوده است که این خود مایه تهدید سلامت جامعه خواهد بود./روزنامه خراسان شمالی
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار