کارشناس مسئول گیاهان دارویی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی گفت: یکهزار و 740 هکتار از رویشگاه های گیاه دارویی باریجه در این استان سال 96 احیا، توسعه و غنی سازی شد.
کد خبر: ۵۸۹۷۳۱
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۳ 12 April 2018

علیرضا اسکویی پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: اقدامات مربوط احیا و غنی سازی رویشگاه های گیاهان دارویی با مشارکت جوامع محلی و مجریان طرح های بهره برداری از گیاهان دارویی و بعضا توسط دولت انجام شده است.
وی افزود: در راستای اجرای طرح احیا و بهره برداری زرشک وحشی چهاربید، 14 هکتار از رویشگاه این گونه از گیاه دارویی در سال 96 در شهرستان جاجرم احیا و غنی سازی شد همچنین در راستای طرح های احیاء وبهره برداری 15 تن زرشک، یک تن کتیرا و بیش از هفت تن محصول شیره باریجه در استان برداشت شده است.
وی گفت: در سال های 95 و 96، مجوز حمل 108 تن شیرین بیان، 21 تن باریجه و یک تن کتیرا به خارج از استان داده شده است.
اسکویی با بیان اینکه برداشت گیاهان دارویی در عرصه های منابع طبیعی استان جز در قالب طرح، ممنوع است اظهار کرد: با متخلفان در این باره برخورد می شود.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی با بیان اینکه بهره برداری از شماری از گیاهان دارویی غیرمجاز و گونه هایی نیز مجاز مشروط است افزود: برداشت گیاهان دارویی که به صورت مجاز مشروط تعریف شده اند در حد مصرف خانگی مانعی ندارد اما به صورت تجاری و فروش در بازار ممنوع است.
گستره حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی 2 میلیون و 33 هزار و 36 هکتار است که از این وسعت یک میلیون و 400 هزار هکتار مرتع، بیش از 183 هزار هکتار بیابان و 434 هزار و 550 هکتار جنگل است.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار