در جلسه شورای آرد و نان مطرح شد
نان های سنگک استان اصلا سنگک نیست و برخی مجوز نانوایی سنگک را گرفته اند اما این نان را نه روی سنگ بلکه داخل تنور پخت می کنند.
کد خبر: ۶۴۳۲۳۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۳ 14 August 2018

نان های سنگک استان اصلا سنگک نیست و برخی مجوز نانوایی سنگک را گرفته اند اما این نان را نه روی سنگ بلکه داخل تنور پخت می کنند. «براتی‌زاده» مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در جلسه شورای آرد و نان که روز گذشته در استانداری برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: سبوسی که به چونه نان بنا به خواست مشتری یا نانوا اضافه می شود، نه تنها خوب نیست بلکه ضرر هم دارد، سبوس باید طی فرایندی به آرد اضافه شود و این در حالی است که نان سنگک به لحاظ ارزش غذایی بهترین نان معرفی شده است.به گزارش خبرنگار ما در این جلسه، چالش های حمل و نقل آرد یارانه ای خبازی های استان مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به تصمیم هایی که قبلا گرفته شد، مقرر شد زمان خرید آرد از سامانه تغییر کند تا شرکت حمل و نقل بهانه ای برای تاخیر در رساندن آرد به نانوایی های شهرها و روستاها نداشته باشد. به گزارش خبرنگار ما در این جلسه مقرر شد نانوایی های آزادپز با رعایت میانگین حداقلی و حداکثری در نظر گرفته شده برای سبوس، از آرد سبوس دار استفاده کنند./روزنامه خراسان شمالی

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار