مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت: با بهره برداری از دو واحد صنعتی تولید و پرورش قارچ خوراکی پارسال میزان تولید این محصول در مجموع به ۹۷۰ تن رسید.
کد خبر: ۸۵۶۶۶۳
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳ 31 May 2020

محمدعلی شریکیان مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی با اشاره به افزایش دوبرابری تولید قارچ خوراکی در خراسان شمالی افزود: صدور مجوز و تامین تسهیلات سرمایه‌ای و سرمایه در گردش برای واحد‌های تولیدی و برگزاری کلاس‌های آموزشی و ترویجی از مهم‌ترین اقدامات سازمان جهادکشاورزی برای توسعه کشت این محصول است.

خراسان شمالی دارای هفت واحد صنعتی و ۴۸ واحد کوچک در قالب مشاغل خانگی تولید قارچ است.

شهرستان‌های بجنورد و شیروان بیشترین میزان تولید این محصول را با ۱۲۰ تن در سال به خود اختصاص داده اند.

انتهای پیام/د

 
 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
وبگردی