وزیر راه: واگذاری زمین‌ها باید به طور کامل و بدون هیچ مشکلی انجام شود

گروه استان‌ها- وزیر راه و شهرسازی گفت: واگذاری زمین‌ها باید به طور کامل و بدون هیچ مشکلی انجام شود تا حلاوت سکونت با پایداری انجام شود.
کد خبر: ۱۱۹۲۹۳۶
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۵ 26 December 2024

وزیر راه: واگذاری زمین‌ها باید به طور کامل و بدون هیچ مشکلی انجام شود

به گزارش خبرنگار تابناک از خراسان شمالی، فرزانه صادق شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، اظهار داشت: امروز دو هزار واحد مسکن شهری و روستایی در خراسان شمالی افتتاح شد.

وی افزود: حل مشکل واگذاری معدن آلبلاغ و تامین آب شرب برای شهرستان‌های اسفراین و بام و صفی آباد، آبرسانی به ۱۰۶ روستا، فاضلاب اسفراین و توسعه صنعتی این شهرستان مطالبه اصلی مردم بود.

 وزیر راه و شهرسازی در ادامه تصریح کرد: با توجه به منابع وزارت راه و شهرسازی ساخت یک باب مدرسه، یک باب مسجد و استخر مخصوص بانوان در بام و صفی‌آباد در دستور کار قرار گرفت.

وی تصریح کرد: واگذاری زمین‌ها باید به طور کامل و بدون هیچ مشکلی انجام شود تا حلاوت سکونت با پایداری انجام شود.

آخرین اخبار