نماینده اسفراین و بام و صفی آباد:

هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به اعتبار پروژه های ملی در خراسان شمالی اختصاص یافت

گروه استان ها- نماینده اسفراین و بام و صفی آباد گفت: هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان دیگر به اعتبار پروژه های ملی اختصاص یافت که خبر خوشی برای خراسان شمالی است.
کد خبر: ۱۱۹۷۱۵۲
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰ 06 March 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از خراسان شمالی، هادی قوامی در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه خراسان شمالی که صبح امروز برگزار شد، اظهار داشت: کمک‌های فنی و اعتباری جزو موضوعات مهم تلقی می‌شود لذا با احصا واحد‌های راکد و نیمه فعال و دلایل کاهش تولیدات این واحد‌ها الگویی برای پرداخت تسهیلات در نظر گرفته شود.

نماینده اسفراین و بام و صفی آباد در ادامه افزود:۴۵۰ نوع گیاه دارویی در استان وجود دارد که گونه‌های با ارزش نیز در آن مشاهده می‌شود و با صادرات آن می‌توانیم ارز به دست آوریم. با احداث پالایشگاه گیاهان دارویی با ۵ هزار میلیارد تومان می‌توان بهره برداران را به این سمت هدایت کرد تا بازدهی و اشتغال افزایش یابد.

وی گفت: هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان دیگر به اعتبار پروژه‌های ملی اختصاص یافت که خبر خوشی برای خراسان شمالی است.

قوامی در ادامه با اشاره به سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی تصریح کرد: برای پیگیری پروژه‌های سفر رئیس جمهوری به خراسان شمالی با پرچم‌داری اصلی استاندار، و تکمیل زنجیره‌های ارزش با اولویت اصلی مردم اقدامات دستگاه‌های متولی در سطوح مختلف اجرایی انجام شود.  

وی افزود: با حمایت از سرمایه‌گذاران و بهره مندی از ظرفیت تسهیلاتی می‌توان یک فروند هواپیما خریداری کرد تا بخشی از مشکلات استان حل شود.

نماینده اسفراین و بام و صفی آباد در پایان اظهار داشت: با ساماندهی معادن می‌توانیم آورده‌ای را برای خراسان شمالی رقم بزنیم و پروژه‌های ناتمام را به اتمام برسانیم.

/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار