دومین تیم درمانی خراسان‌شمالی به نجف اعزام شد/ بیش از ۱۱۰ نیروی درمانی در خدمت زائران اربعین

گروه استان‌ها - مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی از اعزام دومین تیم درمانی استان به عراق خبر داد و گفت: این کاروان با حضور بیش از ۱۱۰ پزشک، پرستار، کارشناس درمان و نیروهای پشتیبانی، برای ارائه خدمات پزشکی به زائران اربعین در بیمارستان امام علی (ع) نجف اشرف مستقر خواهد شد.
کد خبر: ۱۲۲۶۹۴۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۲ 25 July 2026

دومین تیم درمانی خراسان‌شمالی به نجف اعزام شد/ بیش از ۱۱۰ نیروی درمانی در خدمت زائران اربعین

به گزارش خبرنگار تابناک در استان خراسان‌شمالی، «نابوالفضل محبان» مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی، در گفت‌وگو با رسانه‌های استان، گفت: دومین گروه درمانی خراسان شمالی بامداد شنبه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان راهی عراق شد تا در بیمارستان امام علی (ع) شهر نجف اشرف به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) خدمات درمانی و بهداشتی ارائه کند.

وی با اشاره به ترکیب این تیم افزود: بیش از ۱۱۰ نفر شامل پزشکان، پرستاران، کارشناسان حوزه درمان و نیروهای پشتیبانی و اجرایی در این مأموریت حضور دارند و تا پایان عملیات اربعین در کنار زائران حسینی خواهند بود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی همکاری دانشگاه علوم پزشکی را در این مأموریت ارزشمند توصیف کرد و گفت: مشارکت این دانشگاه در تأمین بخشی از کادر درمان، موجب ارتقای کیفیت خدمات پزشکی و درمانی شده و نشان‌دهنده همدلی و انسجام مجموعه سلامت استان در خدمت‌رسانی به زائران اربعین است.

محبان با اشاره به اعزام نخستین تیم درمانی و امدادی استان خاطرنشان کرد: نخستین گروه هلال‌احمر خراسان شمالی نخست مردادماه با حضور حدود ۵۰ نیروی درمانی و همچنین چهار تیم امداد و نجات متشکل از ۱۱ امدادگر به همراه چهار دستگاه آمبولانس به عراق اعزام شد و هم‌اکنون به‌صورت شبانه‌روزی در حال ارائه خدمات درمانی و امدادی به زائران است.

وی در پایان خدمت به زائران حضرت سیدالشهدا (ع) را افتخاری بزرگ برای خانواده هلال‌احمر و مجموعه سلامت استان دانست و ابراز امیدواری کرد با تلاش شبانه‌روزی نیروهای درمانی، امدادی و پشتیبانی، خدمات شایسته‌ای به زائران اربعین ارائه شود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار