به گزارش تابناک مرکزی،علی صفری در نشست مشترک قرارگاه امنیت غذایی که در محل سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد، افزود:همه ظرفیتهای ممکن را برای جلوگیری از گرانفروشی و تامین کالاهای اساسی به کار میگیریم.
وی یادآورشد: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و شب عید و سال نو لازم است برنامه ریزی لازم انجام گیرد و تیم های بازرسی به تفکیک هر شهرستان تعیین ووظایف مشخص شود.
وی گفت: با نظارت روزانه و رصد و پایش کالاهای نانوای ها و کالاهای اساسی ماند روغن ، برنج، گوشت و مرغ در بازار ، تلاش بازرسان این است که کمبود و گرانفروشی رخ ندهد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی همچنین بر انجام اقدامات لازم و هماهنگی در عرضه مستقیم انواع میوه از طریق مراکز عرضه ثابت، و میادین میوه و تره بار استان تاکید کرد.
وی همچنین خواستار استفاده کامل از ظرفیتهای نظارت و بازرسی سازمانهای صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیههای صنفی و تعزیرات حکومتی و بازرسان بسیج برای کنترل قیمت ها، جلوگیری از احتکار و عرضه خارج از شبکه و کشت مشترک شد. صفری با بیان اینکه تشکیل جلسات منظم تنظیم بازار را در ایام پایانی سال ضروری است گفت: لازم است برای ذخیره سازی، تامین و توزیع کالاهای اساسی و پایش مستمر موجودی کالاهای اساسی در استان برنامهریزی شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی بر انجام هماهنگیهای لازم با دستگاههای اجرایی مرتبط برای تسهیل و تسریع در فرآیند ارسال کالاهای اساسی در ایام پایانی سال تاکید کرد.