رحمان فیض قربانی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه، اظهار کرد: سطح زیر کشت باغات انجیر در استان کرمانشاه ٨٠٠ هکتار است که از این میزان ٧٠٠ هکتار مثمر است.
وی با اشاره به برداشت سالانه ۹ هزار تن انجیر از باغات استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: مجیفی، شام، باوام علی، ملک محمدی، زردله، سیاوله و کوچلی از ارقام عمده انجیر تولیدی در استان کرمانشاه است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: بیشترین سطح زیر کشت تولیدی استان کرمانشاه به رقم مجیفی اختصاص دارد که کیفیت ممتازی دارد و پس از فرآوری به کشورهای اروپایی و همسایه صادر میشود.
وی افزود: شهرستانهای دالاهو و سرپل ذهاب بیشترین سطح زیر کشت انجیر را در استان کرمانشاه دارند و برداشت انجیر از باغات استان کرمانشاه تا اواسط مهر ماه ادامه دارد.
انتهای پیام/ ک