اضطراب خود را با خوردن اين نوشيدني درمان كنيد!

کیفیت گرم و تر گاوزبان مصرف آن را در فصل پاییز و فصول سرد مناسب‌تر می‌کند به‌خصوص برای کسانی که به هر دلیل دچار استرس‌های جسمی، فکری و عاطفی زیادی باشند.
کد خبر: ۱۶۸۰۶۴
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۲ 23 January 2016
به گزارش تابناك خراسان رضوي، مجید انوشیروانی مدیر گروه آموزشی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بيان خواص گل گاوزبان اظهار كرد: گاوزبان مورد استفاده در ایران، با گاوزبان مشهور در منابع گیاه‌درمانی نوین متفاوت است.  
به‌گفته وی گاوزبان مفرح، مقوی ارواح و حرارت غریزی و اعضای رییسه (مثل قلب، مغز و کبد) و حواس است. هر دو جنس و گونۀ گاوزبان کاربردهای مشابهی دارند ولی برخی عوارض در گاوزبان اروپایی (ناشی از آلکالوئیدهای پیرازولیدن) مصرف آن را به‌خصوص در بیماران کبدی و در زنان باردار محدود می‌کند.  
مدیر گروه آموزشی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: گاوزبان موجود در ایران طبیعت گرم و تر در درجۀ اوّل دارد و به همین دلیل ایمن شمرده می‌شود.  
انوشیروانی ادامه داد: کیفیت گرم و تر گاوزبان مصرف آن را در فصل پاییز و فصول سرد مناسبتر می‌کند به‌خصوص برای کسانی که به هر دلیل دچار استرس‌های جسمی، فکری و عاطفی زیادی باشند.  
وی اضافه کرد: جوشاندۀ گل گاوزبان برای تقویت قلب و سیستم عصبی، پاکسازی بدن و قلب از برخی مواد تباه سودمند است. مقدار لازم در یک فرد بالغ عبارت است از 5 گرم در حجم حدود 250 سی‌سی آب جوش، که باید آرام و ملایم تا حد رسیدن به 150 سی‌سی جوشانده و سپس با اندکی لیموعمانی یا آب‌لیموی تازه و تنها اندکی عسل یا نبات مصرف شود.  
اين كارشناس طب ایرانی یادآور شد: مصرف گل گاوزبان به‌تنهایی در افرادی که فشارخون بالا دارند، می‌تواند به‌شدت مخاطره انگیز باشد.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار