به گزارش تابناک چهارمحال و بختیاری، بهروز میرزایی با اشاره به آغاز پخت نان با آرد کامل در یکی از نانواییهای شهرکرد، گفت: نان کامل و با کیفیت باعث سلامت مردم میشود.
معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: نانواییهای استان به صورت تدریجی آرد کامل را در پخت نان استفاده میکنند.
وی ادامه داد: گرچه قیمت نان کامل و سبوسدار گران است، اما خاصیت این نان و داشتن سبوس برای سلامتی بسیار مهم است چرا که سبوس جزو فیبر نان محسوب میشود و در این نان سبوسگیری بهتری انجام شده است.
میرزایی در خصوص تامین آرد با سبوس، بیان کرد: سبوسگیری در اکثر نانواییهای استان به صورت ۱۵ تا ۱۸ درصد انجام میشد، اما اکنون به سه تا چهار درصد رسیده است.
وی گفت: هدف سازمان غذا و دارو تولید نان با کیفیت و اجرای طرح از مزرعه تا سفره است.