مدیر نظارت بر غذا
و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: شهروندان خرید گوشت چرخ کرده آماده را به
دلیل نامعلوم بودن ترکیبات آن محدود کنند.
به گزارش ایرنا؛
دکتر محمد کاظم زاده افزود: بهتر است شهروندان از فروشندگان بخواهند که عمل چرخ
کردن گوشت را در حضور آنها انجام دهد و یا اینگونه گوشت ها را از فروشگاه های
معتبر خریداری کنند.وی اظهار کرد: گوشت
سالم دارای رنگ طبیعی و بدون بو بوده و سطح آن لیز و مرطوب نمی باشد و مهر
کشتارگاه نیز بر روی گوشت وجود دارد.وی با بیان اینکه
شهروندان از خرید مرغ های با جثه بزرگ و یا لاغری شدید نیز خودداری کنند گفت: مصرف
مرغ های لاغر به دلیل خطر ابتلا به بیماری های انگلی و مرغ های بزرگ نیز به دلیل
داشتن چربی زیاد توصیه نمی شود.وی عنوان کرد: جوجه
هایی که برای کباب مصرف می شوند نیز نباید کمتر از 300 گرم وزن داشته باشند.دکتر کاظم زاده
ادامه داد: پوست مرغ دارای چربی زیاد است به این دلیل نیز باید قبل از پخت جدا شود
و تا آنجا که ممکن است افراد از سرخ کردن گوشت اجتناب کنند.وی تصریح کرد: گوشت
مرغ نگهداری شده در شرایط نامناسب؛ خاکستری وگاهی سبزرنگ است و قابل مصرف نیست.وی با بیان اینکه
مصرف دو بار در هفته گوشت ماهی نیز برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی توصیه
می شود عنوان کرد: ماهی هایی که چشم برجسته و شفاف، فلس درخشنده، آب شش های قرمز و
بوی مطبوع دارند تازه و قابل خریداری هستند.کاظم زاده گفت:
شهروندان از خرید فیله ماهی و ماهی های پاک کرده بدون مشخصات بسته بندی نیز
خوددداری کنند.سالانه 75 هزار تن
گوشت مرغ و 36 هزار تن گوشت قرمز در استان همدان تولید می شود.سرانه مصرف مرغ در
این استان 25 کیلو و 200 گرم است و سرانه مصرف آبزیان در همدان شش کیلوگرم است.