رییس مجمع نمایندگان:
نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، بن و سامان در مجلس به حمایت نمایندگان مردم چهارمحال و بختیاری از دولت یازدهم اشاره و تصریح کرد: دولت در قبال این حمایت، دغدغه مردم استان را در مساله آب رفع کند.
کد خبر: ۳۲۶۱۳۸
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۳ 09 November 2016
به گزارش تابناک شهرکرد، اردشیر نوریان در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری تاکید کرد: نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی همواره خواسته مردم از دولت در مساله آب را مدیریت کرده اند و اینک دولت نیز باید به دغدغه مردم در بحث آب توجه نماید.
وی همچنین خواسته اصلی مردم استان را به رسمیت شناختن آن ها دانست و افزود: مردم این استان نمی خواهند نزد مسئولان به عنوان شهروند درجه 2 محسوب شوند.
وی یادآور شد: نمایندگان مردم چهارمحال و بختیاری در مجلس تمامی اعتبار خود را پای دولت گذاشته اند و اکنون انتظار ندارند مسئولان اظهار نظرهای متناقض در مساله آب داشته باشند.
نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مردم چهارمحال و بختیاری برای نظام اقدامات فراوانی کرده و هیچگونه کوتاهی هم نکرده اند و توقعات غیرمعمول هم نداشته اند.
وی گفت: رئیس جمهوری سابق خود را مدیر آب چهارمحال و بختیاری معرفی کرد اما بعد فهمیدیم که کلاه سرمان رفته و پروژه گلاب بدون مجوزهای قانونی شروع شده که هنوز هم اجرای آن ادامه دارد.
نوریان حقابه چهارمحال و بختیاری از رودخانه زاینده رود که از سوی وزارت نیرو اعلام شده است را 237 میلیون متر مکعب اعلام و تاکید کرد: البته تاکنون اعلام نشده مبنای این میزان حقابه از کجا آمده اما این استان تنها 219 میلیون متر مکعب از رودخانه زاینده رود برداشت دارد.
نوریان معطلی در اجرای پروژه انتقال آب بن – بروجن را باعث نگرانی مردم چهارمحال و بختیاری اعلام و اظهار کرد: وزارت نیرو در نصب کنتورهای هوشمند برداشت منابع آب استان تسریع کند.
وی تاکید کرد: در صورت اجرای کامل مصوبات شورایعالی آب بسیاری از مشکلات بدون اجرای طرح های انتقال آب مدیریت می شود.
نوریان تصریح کرد: مردم چهارمحال و بختیاری با انتقال آب مازاد استان به منظور مصرف آشامیدنی هیچگونه مشکلی ندارند.
در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری چهار نفر از نمایندگان بخش خصوصی، کشاورزی، عشایر و روستائیان و بانک های عامل مشکلات حوزه های مختلف مرتبط با اقتصاد مقاومتی را ارائه کردند.
بالا بودن نرخ سود تسهیلات بانکی، نبود مشوق های صادراتی، کمبود منابع آب، پرداخت نشدن تسهیلات اقتصاد مقاومتی به شرکت های دانش بنیان، لزوم معافیت واحدهای تولیدی راکد، ضرورت تثبیت نرخ ارز، بازنگری در ساختار اقتصادی کشور، افزایش دوران مشارکت و بازپرداخت تسهیلات بانکی از مهمترین مشکلات بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری است.
نپذیرفتن اسناد روستایی و زمین های کشاورزی به عنوان وثیقه بانکی، اخذ عوارض سنگین از واحدهای تولیدی، قطع خدمات از سوی شرکت های خدمات رسان بخاطر معوقات، لزوم اختصاص اعتبار برای گازرسانی به واحدهای فعال بخش کشاورزی، برنامه ریزی برای تخصیص شیرهای یارانه ای مدارس و ضرورت خرید تضمینی محصولات کشاورزی نیز مهمترین مشکل بخش کشاورزی بود.
ساماندهی عشایر و روستائیان، اجرای شبکه های جمع آوری فاضلاب در روستاها، توسعه فیزیکی روستایی، جذب مشارکت های مردمی برای زیرسازی معابر روستاها، تشریع در گازرسانی به مناطق سخت گذر و تلاش برای ثبت طرح های گردشگری و صنایع دستی در سیستم بهینیاب نیز از مشکلان عشایر و روستائیان استان است.
ارزیابی دوباره وثیقه های ملکی، کمبود منابع استانی برای پرداخت تسهیلات اقتصاد مقاومتی و وجود مطالبات معوق از مشکلات ارائه شده از سوی نماینده بانک های عامل چهارمحال و بختیاری عنوان شد.
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری به منظور افتتاح سه طرح بزرگ صنعتی و حضور در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری به شهرکرد سفر کرده بود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار