به گزارش فارس از همدان، عباس نجفی بعد از در جلسه تامین امنیت غذائی و پیشگیری از جرائم تهدید علیه بهداشت عمومی اظهار کرد: مخاطراتی همچون دفع نامناسب پسماندهای پزشکی، عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی، عدم رعایت موازین بهداشتی در تامین مواد غذایی و مایحتاج غذایی شهروندان، استفاده از سموم و کودهای شیمایی در محصولات کشاورزی و آبیاری سبزیجات با فاضلاب تهدیداتی هستند که سلامت جامعه را تهدید میکنند.
وی بیان کرد: دستگاهها باید به وظایف ذاتی و قانونی خویش در خصوص شناسایی عوامل بسترساز جرائمی که تهدید علیه بهداشت عمومی بوده اقدام کنند.
معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان ضمن اشاره به ضرورت برنامهریزی مناسب در راستای استفاده مطلوب و بهینه از ظرفیت مسوولین فنی در مراکز تولید مواد غذایی، خاطرنشان کرد: دستگاهها به بهانه عدم بازدارندگی قانون و فقدان منابع وظایف و تکالیف خویش را فراموش نکنند، مباحث بهداشتی و سلامت عمومی آنچنان حائز اهمیت است که نمیشود به مولفههای غیر ضروری و غیر مرتبط موکول کرد.
وی اقدامات پیشگیرانه را یکی از راهکارهای تأمین امنیت غذایی شهروندان دانست و گفت: لزوم مدیریت و نظارت بهداشتی در خصوص نانهای سنتی که بدون هیچ ضابطه و الزامات بهداشتی اقدام به تولید نان و در اختیار شهروندان قرار میگیرد امری مهم و ضروری است.
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز بیان کرد: در این جلسه موضوع امنیت غذائی و تعیین نیازهای بهداشتی و شناسایی عوامل تهدیدزا که سلامت فرد و جامعه را تهدید میکنند مورد تاکید این معاونت قرار گرفت و وظایف و تکالیف دستگاهها احصاء شد.
حسین عسگری گفت: اولویتبندی نیازها و تعیین سیاستها و ارزیابی وضعیت بهداشتی جامعه و نیز شناسایی نقاط ضعف و قوت از موضوعات مهم است.